20.09.2023 | Ще прочетеш за 1 мин

Суичърите ellesse – заложи на иконата на стрийтуеъра

Градът си ти. Твоят характер, твоят стил и твоите познати. Съчетанието от удобство, малко ретро идеи и небрежност – включително и при създаването на сетове, които виждаш в стрийтуеъра всеки ден. А какво господства в него напоследък? Разбира се предложенията на марките, които сега се завръщат. Сред тях е и марката ellesse и нейните суичъри, които са идеални за градски визии. Можем ли да ги считаме за икона на стрийтуеъра? Без съмнение! Виж какви предложения те очакват в Sizeer и как можеш да ги носиш!

Марка ellesse се завръща и то как

Обаче тук е мястото да припомним историята на марката с… кроасан или половин топка за тенис в логото. Всичко започва в малко италианско градче Перуджа благодарение на Леонардо Сервадио. Той обичал да кара ски и да играе тенис, т.е. два от най-популярните спортове в Италия. Обаче когато спортувал, всеки път се дразнел от това, че няма спортно облекло, което да отговаря на очакванията му – както по отношение на комфорта, така и на стила, който харесвал. Затова решил само да го създаде. Така поставя началото на първата линия за облекла, а в нея имало подходящи скиорски панталони, които се отличавали с интересна комбинация от цветове. Залага на разнообразие, висококачествени цветни материи, както и на небрежност, които липсват в предложенията на тогавашните марки. Скоро след това неговият стил толкова допада на феновете на спорта, че той решава да отвори собствена фабрика. Това става през 1959 г. и оттогава марката преживява огромна еволюция. Има все повече модели дрехи и суичъри ellesse, както и обувки, които са изключително подходящи за спортуване, както и за градски визии. А откъде идва името? Много просто – от първите букви на името и фамилията на създателя на бранда.

Суичърите – избери идеалния модел

Разнообразие и непринуденост. Когато си навън в града, не искаш да се ограничаваш от нищо. Носи това, което ти се иска, и в комбинацията, която ти харесва. Цениш комфорта и отличителния винтидж вид? Имаме добра новина за теб – в Sizeer те очакват суитчъри на ellesse – марка, която се завръща на сцената и веднага намери своето място в стрийтуеъра.И заложи на иконата на стрийтстайла като избереш едно от цветните предложения на марката. На разположение имаш класическите худита на ellesse, които представляват суичъри с качулка, които се обличат през главата и имат голям джоб отпред. Може би предпочиташ друг фасон? Няма проблем! Какво ще кажеш за късия суичър с качулка ellesse crop? Добре. Вече знаеш каква дължина на суитчъра търсиш и какъв искаш да бъде той. А дали вече си избрал цвета? Ако искаш да се откроиш, предложенията в ярко синьо, жълто или дори оранжево със сигурност ще спечелят сърцето ти. Те са интересен щрих към тъмната визия. Ако търсиш нещо по-универсално, но харесваш дизайна на италианската марка, заложи на черни или тъмносини потници, които са идеални за всеки фен на стрийтуеъра и градския дух.

Как да носиш суичъри ellesse?

Чудиш се как да носиш тази емблематична дреха? Така както ти харесва! Носи ги със семпли дънки, маратонки и дълги бели чорапи. Носи по-късите с широки панталони mom jeans и масивни dad shoes. Допълни ги с дънково или кожено яке или други небрежни предложения. Съчетай ги със спортни чанти за кръст, преметнати през рамо, мешки или други чанти. Чудиш се дали е възможно да съчетаеш стрийтстайл визията на дамските суитчъри ellesse с момичешки стил? Естествено! Носи ги с дънкови поли, вталени черни рокли или ефирни предложения с флорален мотив. Експериментирай с модата и заложи на практичните суичъри на италианската марка. Вдъхнови се от сетовете на знаменитостите и инфлуенсърите. Виж как ги носят звездите от големия екран и… приятелите от града. Вдъхнови себе си и другите! Избери легендата на градските тенденции и ѝ вдъхни нов живот. Ще откриеш страхотни предложения за мъжки суичъри ellesse в Sizeer. Ехо! Очакват те и други продукти с това култово лого. Например? Да видим!