20.11.2023 | Ще прочетеш за 1 мин

Sneaker-love on top! Виж как да носиш обувки на платформа

Искаш другите, които видят твоя аутфит, да си помислят „Slay queen“? Или може би имаш нужда да добавиш няколко сантиметра и да погледнеш на града от друга гледна точка? Тогава има нещо, което задължително трябва да добавиш към колекцията си от кецове, и имаме предвид, разбира се… обувки на платформа! Култовите модели на марки като adidas, Converse, Nike или Crocs ще разнообразят аутфитите ти и ще се погрижат никой да не те подмине равнодушно. Открий многобройните предимства на маратонките на платформа, които се предлагат в Sizeer, и избери чифт, който най-добре ще изрази всичките ти настроения.

Дамски маратонки на платформа – задължителен елемент от твоята колекция

Чувстваш, че оригиналните дамски кецове на платформа са точно за теб, но не знаеш на кои конкретни модели да обърнеш внимание? Точно тук се намесваме ние! Събрахме няколко различни предложения, сред които със сигурност ще откриеш нещо, което ще привлече вниманието ти. Ready? Започваме!

Като начало имаме нещо за тези, които ценят минималистичния дизайн. Модели като Converse All Star Lift High Platform или adidas Nizza Platform съчетават класически дизайн с модерен акцент под формата на висока платформа. Така че може да се каже, че това са леко усъвършенствани версии на емблематични модели. Дизайнът, разбира се, е важен, но марките се грижат и за комфорта на потребителя – обувките са изработени от висококачествени материали, които гарантират целодневен комфорт и изключителна издръжливост. А ако обичаш цветните, привличащи вниманието детайли, ще намериш нещо за себе си сред моделите със Swoosh. Nike Blazer Low Platform се предлага в различни версии, включително и една с розови акценти. Така че те са идеалният вариант за любителите на градския стил с по-момичешки привкус. А ако си от тези, които обичат да правят изявления и аутфитите ти са с нотка на екстравагантност, тогава ти представяме Crocs Classic Platform Clog W – вариант на класическите кроксове на платформа. Оригиналните предложения с крокодил в логото вече събраха маса почитатели, а сега се предлагат и в по-висока версия. Грубата подметка добавя сантиметри, а непреходната конструкция от уникалния материал Croslite гарантира комфорт на всяка крачка.

Аутфити на по-високо ниво

Обувките на платформа са абсолютен хит сред любителите на стрийтуеъра. На който и дизайн да се спреш, можеш да си сигурна, че новите ти визии ще придобият характер и индивидуалност. С емблематичните маратонки на платформа можеш да създадеш уникални комбинации, които отразяват страстта ти към градския стил. Не забравяй, че модата също е израз на личността – експериментирай с нея и нека улицата бъде твоя подиум. И така, с какво да съчетаеш маратонките с дебела подметка? Класическите модели в черно и бяло се съчетават перфектно с ежедневни и кежуал тоалети, както и с по-небрежни облекла. През летните дни можеш да ги носиш както с изключително модерните напоследък широки панталони и тениска или къс топ, така и с ефирна рокля, за да придадеш контраст и уникалност на своите аутфити. В по-студен ден обувките на платформа могат да се съчетаят и с оувърсайз суичър с качулка, елек и подплатен вариант на шапката идиотка. Можеш да носиш тези сетове в университета или когато излизаш с приятели. Едно нещо е сигурно – ще изглеждаш и ще се чувстваш страхотно с тях!

Искаш ли да добавиш нов чифт маратонки към колекцията си? Виж какви дамски обувки на платформа те очакват в магазини Sizeer, както и нашите предложения онлайн.