16.10.2023 | Ще прочетеш за 1 мин

New Balance 327 от гледна точка на тенденциите. Комбинирай ги със своя стил

Като погледнеш профила на New Balance 327, може да си помислиш, че гледаш винтидж модел или архивно издание. Всъщност това е едно от най-свежите предложения на марката – въпреки че определено са в ретро дух! Научи малко повече за уникалната форма на NB 327. Виж как да го стилизираш и придай модерен стрийт привкус на ретрото.

NB 327 – нова класика с ретро излъчване

На пръв поглед може да изглежда, че маратонките New Balance 327 са забравена класика отпреди десетина години. Всъщност това е свеж и напълно оригинален модел, зад който стои дизайнерката от Манчестър Шарлот Лий. Премиерата на обувките е през 2020 г. В Sizeer ще откриеш селекция от маратонки New Balance 327: дамски, мъжки и младежки модели. Аеродинамичната форма, динамичните нашивки и елементите от дишаема мрежичка са само началото. Това, което бързо прави впечатление, е необичайно оформената подметка, завършваща с грайфер, който преминава върху петата. NB 327 стана известен именно с формата си – в нея се крият иновации и решения, познати на феновете на марката. Нека да разгледаме това чудо, като се съсредоточим върху неговия дизайн.

Нещо ново, нещо старо…

Маратонките New Balance 327 предизвикват асоциации с винтидж модели, но защо? Отговорът се крие в тяхната форма и изработка. Както е замислил дизайнерът, маратонките са вдъхновени от силуетите на моделите за бягане на NB от 70-те години. Това, което отличава 327 от предшествениците им, обаче, са тяхната лекота и динамична форма. Стените на горната част са изработени от комбинация от различни материали. В зависимост от варианта тя може да бъде от дишаща мрежичка или найлон, допълнени с елементи от велур, кожа или синтетичен материал. Тази конструкция означава, че фасонът NB 327 впечатлява с лекотата си, но остава издръжлив и стабилизира добре крака.

Подметката на модела New Balance 327 привлича вниманието с оригиналната си форма. Междинната подметка от пяна се разширява, следвайки формата на стъпалото. Благодарение на това маратонките разпределят добре тежестта на тялото, като ефективно амортизират стъпалото – въпреки че отсъстват водещите решения на New Balance като технологията ABZORB или подсилването ENCAP. Омекотяващата пяна е повече от достатъчна, за да осигури комфорта ти по време на кратки и дълги разходки. Цялото – визуално и функционално – се допълва от гумена подметка с характерен грайфер, който се изкачва и върху петата. Всичко това предопределя перфектния баланс между ретро идеи и модерен дизайн.

New Balance 327 – дамски маратонки в ежедневието

Уникалният дизайн превръща дамските 327 в мечтаните маратонки за ежедневието. Водиш разнообразен начин на живот? Често си в движение? Грижиш ли се за детайлите в своя аутфит? Обичаш ли комфорта? Тогава ти представяме маратонките, които ще доминират във визията ти. Време е да създадеш аутфит с NB 327.

Леки и ефирни – две качества, които са ясен знак, че ще носиш 327 през пролетта и лятото. Те са идеални за случаите, когато искаш да излезеш на разходка или на кафе. Минималистичният им дизайн ще подхожда на широка тениска с удължен ръкав и подходящи байкъри. Дамските New Balance 327 са вариант и за офиса: например, съчетай ги със семпли дънки и добре скроен топ от рипсена материя. Метни блейзър на рамо и си готов. За нула време ще излезеш от полуофициалния тон, съчетавайки маратонки с любимата си рокля или къси панталони – може би пастелни и с кройки от 80-те? Тук ретро естетиката е абсолютно на място.

Не се притеснявай – маратонките NB 327 няма да те изоставят и при смяната на сезоните. За есента, когато сутрините са хладни, можеш да ги добавиш към аутфит с клин или джогъри и оувърсайз суичър с качулка. Завършващият щрих ще бъдат високи чорапи и бейзболна шапка в духа на активното облекло. През зимата допълни визията с пухено яке и смени козирката с шапка бийни с подгъв. Променяй духа според ситуацията – замени пухеното палто с дълго палто, под което да има дънки и вълнен пуловер върху бяла риза с яка. Бързо ще установиш, че маратонките New Balance 327 са едни от най-универсалните обувки в колекцията ти.