15.11.2023 | Ще прочетеш за 1 мин

Accesories first! Избери стрийтуеър аксесоари, които ще подхождат на твоите визии

Последните щрихи в аутфита обикновено остават за накрая. Обаче ние казваме: първо аксесоарите! Случвало ли ти се е да създадеш уникална визия, вдъхновявайки се само от един-единствен аксесоар? Това е стратегия, която изисква креативност, но с която можеш да излезеш от модния застой. Независимо дали става дума за раница, чанта за кръст с регулируема препаска или шапка, нека избраният от теб елемент да бъде акцент в целия аутфит. Вдъхнови се и виж как да разиграеш стрийтуеър аксесоарите.

Стрийтуеър с емблематично лого: раници adidas

Ако стрийтуеърът вдъхновява твоя стил, раниците вероятно доста често са част от твоя аутфит. Планираш да добавиш нова раница към колекцията си? Започни търсенето от продукти с емблематичното лого Trefoil. Нашият избор са раниците adidas от серията Adicolor. Ще ги разпознаеш благодарение на култовата им форма. По-голямото им отделение се допълва от по-малко с напречен цип отпред. Класическият дизайн с университетски дух ги прави не само полезни за пренасяне на вещи от първа необходимост, но и перфектно допълнение към всяка градска визия.

Едноцветните раници adidas лесно се съчетават със съдържанието на всеки гардероб. Ежедневно играеш предимно с бейсик модели или търсиш ярък акцент? Какъвто и да е отговорът, серията Adicolor е най-добрият отговор. Изгради визия в един цвят, като се вдъхновиш от нюанса на раницата – или избери нещо, с което тя да контрастира и да се откроява. За почитателите на раниците не е тайна, че монохромната разцветка е мечтан фон за всякакви значки, лепенки и малки аксесоари. Стрийтуеърът означава индивидуалност – изрази себе си!

Чанти за кръст и малки чанти – новите играчи в света на стрийтуеъра

Уличната мода означава оригинален стил. Демонстрирай го, например като съпоставиш култовото и разпознаваемото с новото. Спортните чанти за кръст и малките чанти се завърнаха преди известно време, като промениха характера си веднъж завинаги. Те вече не са просто туристическа funny pack от 80-те години на миналия век, а любими на градските фешънисти. Причините за това не са малко. Чантите за кръст са удобни, побират много и могат да се носят по различни начини – а следователно и да се стилизират по различни начини.

Да вземем например чанти за кръст Nike от линията Heritage. Благодарение на регулирането на препаската можете да преметнеш чантата диагонално през рамо или да я носиш на едно рамо като обикновена чанта. Едноцветният модел ще се съчетае добре с всеки аутфит. Не вярваш? Ще подхожда както на риза, тениска, така и на по-тежкарски суичър с качулка. Чантите за кръст Nike включват и компактните модели от серията Small Hip, могат да се носят с рокли, сака или пък като част от athleisure визия. През последните години чантите за кръст и малките чанти претърпяха сериозен ребрандинг, но никой не е казал, че не могат да бъдат стилизирани в ретро дух.

Стрийтуеър евъргрийн? Шапки с козирка

Характерът на готовия аутфит се определя от детайлите. Представи си, че обличаш чифт сини дънки и бяла тениска – останалото е само въпрос на аксесоари. Бейзболни шапки са един от онези аксесоари, които никога не излизат от мода. Широката гама от стилове позволява на любителите на стрийтуеъра да избират от голямо разнообразие от модели, като например емблематичните бейзболни шапки с козирка New Era с логото на Ню Йорк Янкис. Идват ти наум идеи за стилове в естетиката на 90-те! Развихри въображението си с мъжки бейзболни шапки!

Започни с памучната бейзболна шапка 9Forty с бродирано лого или избери проветривата Trucker Cap с мрежести панели. Можеш да я стилизираш както в спортен стил, така и като я носиш в градски стил смарт кежуал със сако или риза. Когато искаш да вкараш малко разнообразие в аутфита си, избери шапки с периферия от всички страни. Шапката идиотка може достойно да замени класическата бейзболна шапка, например когато се разхождаш из града с къси панталони и тениска. Давай! Избирай, комбинирай и миксирай – привлечи вниманието към любимите си аксесоари.