14.11.2023 | Ще прочетеш за 1 мин

Какви обувки да носиш с дамски анцузи? Избери маратонки на платформа

Наистина изглеждаш много добре с този анцуг, обаче нещо ти липсва. Някакъв впечатляващ акцент, финален щрих. Сив меланж, розово, черно са евъргрийни и ок, обаче… има нужда и от нещо оригинално, твоя запазена марка. Нещо, което да придаде съвсем ново измерение на визията ти. Имаме дори идея с какво да съчетаеш дамски анцуг. Представяме ти звездата на стрийт стайла – маратонките на платформа! В Sizeer ще откриеш модели от известни марки като Nike, adidas, Puma, Vans и Converse. Експресивни, непокорни, хищни, те ще те превърнат в кралицата на градската джунгла.

Vans Old Skool Platform – гуменки от ново поколение

Не можеш да объркаш отличителния дизайн на кецовете Vans с нещо друго. Отдавна познаваме класически модели с равна подметка на калифорнийската марка, с горна част, изработена от плат и кожа. Сега е време за вариант на платформа! Ако си почитател на класиката, има маратонки в черно и бяло, с „джаз ивицата“ на марката на страничния панел или с шахматен мотив и  гладка подметка. Независимо дали избираш анцузи дамски в ярки цветове, като например олдскуул adidas Adibreak в бордо или лилавия Strandard Issue на Nike, или предпочиташ бели, сиви или черни бейсик спортни панталони – Vans е добър вариант. Предпочиташ да следиш уличните тенденции? Открий новите маратонки Sentry Old Skool с подметка с дълбок грайфер и зигзагообразна геометрична шарка на платформата. Предлагат се и в пастелни цветове, които господстват по улиците днес – намери модел за лятното си настроение! Ще са просто идеални за дамски анцузи Nike!

Ретро вайб – adidas Nizza Platform

Искаш да експериментираш с пастелните цветове и да добавиш дамски анцуг в маслено жълто, светлозелено или приглушено розово към колекцията си? Съчетай ги с бели маратонки на ретро платформа! Баскетболните маратонки adidas Nizza са създадени през 70-те години  като алтернатива на супер популярните тогава (не само по баскетболните игрища) кецове Converse Chuck Tylor и се завръщат през 2018 г. Горната им част от олекотено платно, през този сезон украсена с шарки „tie-dye“ или избродирано лого „Trefoil“, ще се съчетае перфектно с дамски анцузи в ярките цветове на екзотични плодове. Във вариант с платформа емблематичните маратонки ще изглеждат още по-леки и меки. Чудесен вариант за изпълнените със слънце летни дни в града. А с дамски анцузи адидас ще са просто топ!

Fila Disruptor 2 Premium: ugly-not-ugly

Тенденцията „ugly shoes“ продължава с пълна сила, а марката Fila е майстор на този дизайн. Сред водещите модели на италианската марка са Disruptor 2 Premium с характерна, масивна, сякаш „напомпана“ горна част, привличащ вниманието брандинг и ръбеста подметка. Това са обувки, които са създадени, за да привличат вниманието. Търсиш кецове, които ще превърнат минималистичен сет, състоящ се от черен анцуг и блуза или суичър с качулка, в нещо впечатляващо? Попаднал си на правилното място. През този сезон емблематичните „daddy shoes“ се предлагат  в класическо бежово, както и в нюанси на червено, синьо и лилаво. Ако си почитател на total look или се вдъхновяваш от color blocking, Fila Disruptor са твоите обувки! Край на маратонките, които трябва да подхождат на всичко – време е да накараш всичко останало да подхожда на обувките ти! Накратко – respect your shoes.

Маратонки на платформа заслужават да са на преден план, затова ги носи с джогъри или други панталони, откриващи глезена. Няма място за консерватизъм – покажи себе си с пълна сила. Смесвай цветове, търси нови дизайни, експериментирай с детайлите. Нищо не те ограничава – градът е твой!