20.09.2023 | Ще прочетеш за 1 мин

Суичъри Levi’s за нея и за него

Известна е по цял свят. Тя допълва ежедневния стил на знаменитости като Адам Ливайн, Гуен Стефани и Хайли Бийбър. Ще я срещнеш и в твоя град – в сетовете на твоите приятели и не само. Носи се от всички възрасти – по-възрастните я помнят от младостта си, а по-младите се възторгват от моделите, които перфектно подхождат на стрийтуеъра им. Какво имаме предвид? Марката Levi’s и нейните облекла. Днес ще се спрем на суитчърите Levi’s, които са не само евъргрийн, но и задължителна част от гардероба на всеки почитател на градската небрежност и комфорт. Да, сега ще ги откриеш и в Sizeer.

Марката Levi’s отново се намества в стрийтуеъра

Изглежда, че марката Levi’s предизвиква фурор в стрийтуеъра още с появата си. Това обаче не е било толкова лесно. Със завръщането към ретро стила и марката от миналото се завърна. А тя е основана… през 1853 г. (уау!) в Сан Франциско. Виждаш ли колко далеч е стигнала, за да бъде част от твоя стил днес? Първоначално тя предлага основно класически дънки. Те бяха една от най-горещите тенденции през 90-те години на миналия век и всеки искаше да ги има. След това се появи модата на дънковите якета, които и днес са горещ елемент от стрийт стайла. След това марката разшири асортимента си, така че днес в него можеш да намериш и модерни аксесоари – бейзболни шапки, както и дрехи – тениски или, разбира се, култовите суичъри Levi’s. В Sizeer знаем какво е модерно сега, затова тук ще намериш както дамски, така и мъжки предложения с това добре познато лого.

Суичърите Levi’s – задължително попълнение в колекцията ти

Ако обичаш непринудената атмосфера на града, когато излизаш от къщи с дънки, тениска, маратонки или кецове и вместо яке избери суитчър – този на Levi’s ще бъде хит. Защо? Не само защото тази американска марка вече се носи от всички. Тя се завръща, а родителите с усмивка на уста вадят от гардероба си дрехите от младостта с това лого. Суитчърите Levi’s са отговорът на това, което търсиш в стрийт стайла. Което ще рече? Модерна дреха, която ще ти осигури спортен комфорт и същевременно ще намери идеално място в ежедневните комплекти. Минималистична, универсална и практична. Такава, която можеш да носиш с дънки, потници или памучна пола тип молив. Дамските и мъжките суитчъри Levi’s са задължителен аксесоар не само за този сезон. Тези, които се обличат през главата без качулка, както и тези с качулка. В дамски и мъжки размери. С голямо лого отпред и минималистично такова на гърдите. Класически черни худита, сиви и бели, както и такива в нестандартни цветове – розово, жълто или зелено. При нас изборът е огромен!

Как да носиш суичъри Levi’s?

Чудиш се как да ги носиш? Най-добре – по своему. Вдъхнови се от стила на града и звездите. Носи ги небрежно и ги комбинирай с такива елементи, с каквито искаш. Дамските суичъри Levi’s ще подхождат на спортна пола тип молив или рокля по тялото с тънки презрамки. Разчупи ги с масивни, цветни dad shoes и можеш да тръгнеш на среща, фестивал или на кафе с приятелки. В комбинация с класически дънки с различни кройки – прилепнали, прави или широки в стил mom jeans – ще подхождат както на дамски, така и на мъжки сетове. Комбинирай ги с минималистични кецове или леки лайфстайл обувки и ежедневният ти сет е готов. А какво ще кажеш за по-дързък вариант? Обуй масивни обувки dr. Martens или Fila, панталони по тялото, суичър с качулка Levi’s и отгоре – кожено яке. Или може би предпочиташ спортния дух? В такъв случай обуй байкър шортите по тялото или анцуг тип джогъри, облечи бейсик тениска и преметни суичъра на гърба си. Комбинирай това с чанта за кръст през рамо, шапка с козирка и готово. Търсиш си мъжки суичър Levi’s, дамско худи или може би perfect match за нея и за него? Те са универсално и стилно допълнение към всеки сет и ще осигурят удобство във всяка ситуация. Независимо от това какъв цвят суичър търсиш – в нашите магазини и в онлайн магазина те очакват най-яките предложения с логото на тази американска марка. Убеди се сам и си подари евъргрийн в облеклото.