20.09.2023 | Ще прочетеш за 1 мин

Суичърът с качулка – спасението на феновете на стрийтуеъра

Сещаш ли се за онзи момент, когато пет минути преди да излезеш от къщи, все още се чудиш какво да облечеш? Уж винаги избираш подобна визия – удобни маратонки, дънки и тениска. Но какво ще кажеш за това? Задължително трябва да имаш класически суичър с качулка! Суичърът с качулка е не само идеален за вечер навън с приятели, но и незаменим, когато ти изглежда, че няма какво да облечеш.

Заложи на небрежност

В такива моменти заложи на… небрежност. Облечи някое от любимите си худита и се наслади не само на комфорт, но и на модерната визия. Едно време суичърите с качулка се носеха само за спортуване – в училище, в часовете по физическо или по време на екскурзии. Днес те са се превърнали в синоним на стрийтуеъра. Ако си почитателка на облеклата по тялото, избери късия суичър adidas Vocal Crop Hood или модела Nike – W NSW Air Hoodie. Този фасон определено ще подчертае фигурата ти, а широката му кройка ще осигури свобода на движенията. Предпочиташ широк и свободен вариант? Такъв, който можеш да вземеш от гардероба на приятел? Класическият черен суитчър, който се облича през главата е идеален. Заложи на версията Nike Hoodie BB Os Shine със златисти лога отпред – с него ще бъдеш кралицата на градския стил. Или пък си почитател на цветните аксесоари? Мъжките суичъри с качулка се предлагат не само в универсални цветове. Сред нашите предложения ще откриеш също така жълтия Hoodie Confront Essential или оранжевата версия от New Era от серията Seasonal Team Logo New York Yankess.

С какво се носят суичърите с качулка?

Чудиш се с какво можеш да носиш суичър с качулка? Той се оказва спасение за всички фенове на стрийтуеъра, когато нямат време да измислят изненадващи сетове. Лесно можеш да го носиш в ежедневието, ще ти бъде полезен по време на летни пътувания, ще се окаже незаменим вечер, когато захладнее, и лесно ще допълни много сетове за летни фестивални. С какво можеш да го носиш? Суичърът ще се съчетае еднакво добре с дънки и ще изглеждат чудесно с маратонки, кецове или супер модерните dad shoes. Можеш също така да носите суичъра с качулка през лятото с къси панталони и обувки без връзки или в дамски вариант с прилепнал клин, байкър шорти, дълга пола или слип рокли. Разчупи момичешката визия с тежки маратонки и облечи овърсайз суичър с логото на любимата си марка. С подобна визия със сигурност ще покажеш кой е шефът в града. Въпреки това един от най-семплите комплекти за всеки фен на маратонките са дънките, памучната тениска, мъжкият суичър с качулка от adidas, Nike, Fila или друга марка и удобни маратонки. Преметни раница на рамо, сложи бейзболна шапка на главата и си готов да завладееш градската джунгла.

Избери любимата марка

Всеки почитател на уличния стил знае, че в Sizeer ще открие богат асортимент от най-доброто. Модерен дизайн, най-свежите дропове и класически модели, които все още господстват в града. Така че няма да се изненадаш да откриеш огромна селекция от универсални суичъри с качулка. Имаш любима марка? Или пък може би не се ограничаваш само с една и обичаш да имаш богат избор? Всяка от добре познатите марки ще те изненада с нещо различно. Търсиш дамски суичър по тялото или може би мъжки оувърсайз модел? Фен си на култовите три ивици adidas или може би те изкушава легендарният Swoosh на Nike? Предпочиташ вариант, който се облича през главата, или може би вариант с цип? Не се ограничавай и намери суичър, който ще подхожда на твоята визия.

Суичър, който се облича през главата

Сред тенденциите на този сезон ще откриеш не само небрежни и удобни суичъри от adidas, Nike и Confront, но и нестихващия хайп по… логомания. Ще откриеш тази смесица от удобно и модерно в суичърите, които се нахлузват през главата. Ретро визията, препратките към осемдесетте години и непринуденият стил са същността на стрийт стайла. Ще ги откриеш в цветните суичъри с качулка за мъже, жени и деца. Очаква те например черен мъжки суичър с качулка Alpha Industries – Space Shuttle Hoodie с щампа на совалка на гърба, зелено худи Vans – Scratched с джоб отпред или син дамски суичър Nike Fleece Quilted с характерен ватиран елемент в долната част. Това не е всичко!

Суичър с цип

Ако в колекцията си вече имаш достатъчно класически суичъри с качулка през глава, избери модел с цип. Тази версия често се носи по време на бягане, преметната през рамо или разкопчана, когато температурата е по-висока от очакваното. Класическото сиво предложение на суитчъра adidas от серията 3-Stripes FZ със сигурност ще намери място в гардероба на много почитатели на ежедневния комфорт. Харесваш ретро визията и избираш модели с препратки към модата от 70-те, 80-те или 90-те години? Тогава тази мъжка блуза от Nike със сигурност ще привлече вниманието ти. Моделът M NSW HE Hoodie HZ Winter се предлага в три цвята и има много интересен дизайн. Със сигурност няма да останеш незабелязан с него. Комбинацията от топла и приятна на допир флийс материя с найлонови елементи ще ти осигури нужната топлина дори в студеното зимно време. А защо да не избереш синия суитчър с цип на Umbro от колекцията Retro? Жълто-белите елементи ще добавят градски щрих към визията ти.

Чудиш се какъв суичър да си купиш? Най-вече такъв, който ще те впечатли с дизайна си. Някои предпочитат семпли, минималистични, едноцветни и широки худита. Други залагат на суичъри с качулка с оригинален фасон, в щури (често дори неонови) цветове и разнообразни текстури. Едно е сигурно – суичърът с качулка често е идеалното спасение за всички фенове и фенки на градската небрежност. Ще го пробваш ли?