20.09.2023 | Ще прочетеш за 1 мин

Суичърът adidas – абсолютно задължителен за фена на стрийтуеъра!

Суичърът adidas – абсолютно задължителен за фена на стрийтуеъра!

Допреди няколко години спортната блуза, суичърът с качулка или спортната връхна дреха все още се свързваха само с часовете по физическо, фитнеса и училищните екскурзии. Днес това съвсем не е така. Стрийтуеърът ги посрещна с отворени обятия, превръщайки ги в основа на ежедневното облекло. Спортните суитчъри adidas са подходящи не само за фитнеса. С тях ще разчупиш по-елегантни сетове, както и можеш да ги носиш на работа, разходка, фестивал или среща. Защото именно той – перфектният суичър – е задължителен за всеки почитател на градските тенденции. В Sizeer ще откриеш най-яките предложения за суитчъри adidas за жени, мъже и юноши. Не вярваш? Разгледай ги!

Суичър с качулка adidas за спортни визии

Независимо дали ще играеш баскетбол с тайфата, ще тичаш, ще караш колело с приятели, ще разхождаш кучето или ще пиеш кафе в града. Спортните визии изглеждат толкова добре, че са се превърнали в естествена част от стрийт стайла. Суичър, който се облича през главата или с цип, класически суичър с качулка или вариант без нея. Имаш много възможности. Как да ги носиш в спортни сетове? В студените дни облечи анцуг тип джогър, обуй високи шарени чорапи и масивни dad shoes или минималистични маратонки. Добави чанта за кръст или мешка и готово. А през лятото? Дамският суитчър adidas се съчетава добре с модерните напоследък прилепнали шорти за колоездене и масивни маратонки. Модел с оувърсайз кройка или в по-голям размер ще балансира перфектно визията с подходящ клин. Сложи бейзболна шапка на главата си, слънчеви очила на носа и си готова за града! Спортната визия със сигурност ще те направи кралица на стрийтуеъра.

Как носиш суичър adidas с елегантни сетове?

Мислиш си, че суитчърите с логото на adidas не се съчетават с елегантни сетове. В края на краищата това са съвсем различни стилове. В уличната мода обаче всичко е възможно и творческият подход към аутфитите работи перфектно. Така че действай и комбинирай панталони от плат или ленени шорти със спортна блуза. Кожени ниски бели маратонки, черни дънки и цветен суичър adidas? Защо не! А за дамската визия определено печелят комбинациите от прилепнали малки черни рокли с тънки презрамки или с деколтета тип халтера с широк дамски суичър adidas в любимия ти цвят отгоре. Спортна пола тип молив, цветни маратонки или дамски мокасини и суитчър с качулка също изглеждат добре. Завърши всичко с кожена чанта за кръст, която можеш да преметнеш през рамо. Комбинацията от официален, шикозен и минималистичен стил се съчетава добре със спортен суичър с известно лого. Вдъхнови се от стила на звездите и знаменитостите, отвори профила си в Instagram и разбери как да го носиш модерно. Но най-вече се вдъхновявай от собствения си стил и открий в какво се чувстваш най-комфортно.

Експериментирай с модата – носи суичърите adidas в ежедневието

Най-популярната комбинация с памучен суитчър обаче е една. Любимите ти дънки, бейсик тениска и черен, тъмносин, сив или червен, син или дори розов суичър adidas. Той се съчетава добре с тесни панталони, модели с права кройка и свободни панталони като джогър, mom jeans и други. Какво още? За сезона пролет/лято топ са класическите маратонки Converse, Vans или Nike. Въпреки това белите маратонки на adidas, Nike или Lacoste също ще свършат работа, както и масивните цветни dad shoes на Fila, Reebok или Puma. Върху суичъра можеш да носиш кожено или бомбър яке. На главата си сложи бейзболна шапка и преметни чанта, чанта за кръст или раница през рамо. Тази кежуал комбинация е подходяща за много ситуации. Можеш да я носиш на работа, когато отиваш на кафе или на среща с приятели, на шопинг, на екскурзия или на концерт. Това е най-универсалният и популярен избор.

Вече знаеш как да носиш суичър adidas. Знаеш също, че той несъмнено е задължителна част от облеклото на всеки фен или фенка на стрийтуеъра. Те се носят от всички – независимо от възрастта, пола и предпочитания стил. А откъде можеш да си купиш оригинални облекла adidas? Отговорът е лесен – в нашите физически магазини и в онлайн магазина. Убеди се сам и избери визия с култовите три ивици.