15.09.2023 | Ще прочетеш за 1 мин

Как да различим оригинални обувки Fila и ментета?

  • Колкото по-популярна е дадена марка, толкова по-голям е рискът, че ще попаднеш на имитация. Fila е една от топ стрийтуеър и спортни марки и затова често на пазара се появяват нейни ментета.
  • За да избегнеш покупката на имитации, бъди критичен към прекалено ниската цена. Проверявай мястото, откъдето пазаруваш, независимо дали е онлайн или физически магазин.
  • Обърни внимание на прецизната изработка, мястото на логото, материалите. Провери каталожния номер и етикета.

Едно от най-важните неща в стрийтуеъра? Автентичността. Имаме предвид не само откровеността, т.е. избирането на такива елементи от визията, които подчертават нашата индивидуалност, както и на това да избираме оригинални продукти. За жалост колкото по-популярна е дадена марка, толкова по-лесно е да попаднеш на некоректен търговец, който ти предлага нещо, което въобще не искаш. Същото се отнася и за обувките Fila. Как да направиш разлика между оригиналните обувки и ментетата? Споко, сникърхед – следвай нашите съвети и никой няма да те излъже. Виж на какво да обръщаш внимание и избирай само страхотен стрийтуеър.

Измама онлайн

Имитации се срещат най-често онлайн – независимо дали купуваш нов продукт или втора употреба. Така че на какво да обръщаш внимание? Разглеждайки сайта, бъди нащрек още от първия клик. Кофти, неактуален дизайн или липса на данни за контакт са важен знак, че продавачът не е особено коректен. Понякога обаче измамниците се маскират много добре, затова след това задължително обърни внимание на това как е изложен продуктът. Оригиналните обувки Fila винаги трябва да са показани добре – снимките трябва да изглеждат професионално и да бъдат качествени. Миниатюри, които не са на фокус, а при увеличение стават поредица от пиксели, най-вероятно са опит да се скрият недостатъци на продукта. Задължително се увери, че обувките, които разглеждаш, наистина съществуват. Некоректните търговци често ни предлагат маратонки, каквито никога не е имало на пазара или с невиждан досега принт. Дългият период на доставка също е съмнителен. Повече от две седмици чакане за оригинални нови обувки? Няма как – толкова дълго пътуват само ментетата.

Сделката на живота ти?

Обувките Fila се отличават с качество, което си заслужава – всеки любител на уличните тенденции го знае. Култовите маратонки Disruptor или стилните Strada Low са предложения с характер, които ще изглеждат страхотно в ежедневни сетове. Освен всичко друго оригиналните обувки са изработени перфектно, което им гарантира здравина, за да можеш да се наслаждаваш на любимия модел наистина дълго. Затова тази покупка е инвестиция, която се възвръща. И въпреки че всички търсим промоции, не бива да забравяме, че те са изключителна рядкост. На разпродажби или специални акции може да открием набелязаните маратонки на малко по-ниска цена, обаче ако офертата на интернет страница е много различна от предлаганата от производителя, най-вероятно някой се опитва да ни пробута имитация. Не позволявай да те излъжат! Само оригиналните обувки Fila ще ти осигурят търсения стандарт.. и със сигурност ще бъдат надеждни, когато имаш нужда от това.