13.09.2023 | Ще прочетеш за 1 мин

Как да разпознаеш оригиналните обувки New Balance?

New Balance е една от най-популярните линии обувки за феновете на маратонките. Създадена е през 1906 г. и с течение на времето си е спечелила симпатиите на милиони потребители от различни краища на света, затова огромна част от моделите с култовото „N“ днес се водят култови. В мрежата ще откриеш обяви за продажба, в които обувките New Balance се предлагат на „промоционални“ цени. Така много лесно можеш да попаднеш в капана на нелоялни търговци и да си купиш евтини ментета. В текста, който четеш, ще ти подскажем как да не позволиш да те измамят.

За какво плащаме, когато купуваме оригинални обувки New Balance?

Някои се чудят защо да плащат стотици левове за маркови обувки, след като могат да купят по-евтино такива, които изглеждат по точно същия начин или са много подобни. Някои искат да спестят и търсят любимите обувки на промоция в интернет. Това не е най-добрият подход, защото по този начин подкрепяме измамниците и вредим на пазара. Освен това ние също няма да имаме никаква полза от това. Защо? Оригиналните продукти са изработени от висококачествени материали, които ни осигуряват комфорт. Освен това в оригиналните New Balance са използвани много технологии и конструктивни решения, каквито няма в ментетата или са с много по-лошо качество. Всичко това прави обувките не само не особено трайни, но и намалява нашето удобство и най-вече нашата безопасност. Носенето на обувки-имитации често има лош ефект върху краката ни като например болезнени пришки върху кожата. Качеството на обувките е от ключово значение – никой не иска обувките му да се разпаднат след само няколко месеца носене.

Какви са оригиналните обувки New Balance?

Произвежданите от десетилетия обувки New Balance се отличават не само с приятен за окото дизайн, висококачествена изработка и прецизност. Затова е добре да се снабдиш с оригинални продукти, да внимаваш с предложенията в интернет, където просто могат да те излъжат.

Как да разпознаеш оригиналните продукти?

Разпознаването на оригиналните обувки New Balance може да не е толкова лесно, особено за хората, които не познават особено добре продуктите на бостънската марка. Трябва да разгледаме конкретния модел отблизо, така че да забележим елементи, които неизменно са част от оригиналните обувки, но не винаги ги има в ментетата. Най-напред обърни внимание на опаковката. Оригиналите винаги са в маркова картонена опаковка, а имитациите – в пластмасови торбички. На опаковката трябва да има лого на производителя или подробна информация за конкретния модел. Ако поне веднъж си имал маркови маратонки, със сигурност ще забележиш разликите между оригиналните модели и ментетата. Първите изглеждат безупречно и веднага ще забележиш прецизната изработка. Често когато отвориш имитациите, ще почувстваш миризмата на некачествени материали и евтини лепила, използвани при производството на обувките.

Как трябва да изглеждат оригиналите?

Оригиналните обувки New Balance са прецизно изработени, което означава както че шевовете са равни и елементите добре залепени. В оригиналните продукти ще открием и етикети, емблеми на фирмата вън и вътре.

Разгледай оригинални модели New Balance